AKADEMIAAngelika Dahl har mange års erfaring med undervisning inden for kunst, kultur, museologi, kuratering, kunst og arkitektur, kunst i offentlige rum, byrum og byudvikling. Primært på videregående uddanneelsesniveau, men har også erfaring med gymnasieskolen, og formidling/undervisning på museer målrettet både børn, unge og voksne.


Art Making Sense kan tilbyde foredrag om kunst, kultur, byrum og ’art and wellbeing’ og foredrag om ’kunsten at opleve kunst’.


Art Making Sense kan tilbyde gå-hjem-møder om kunst, ’samtidskunstens udfordringer og åbninger’, ’kunstsamlingens mange strategier’ mv.


Art Making Sense kan udvikle og tilrettelægge alle foredrag og gå-hjem møder i samarbejde med andre fagligt kompetente foredragsholdere, og vi tilrettelægger også gerne paneldebatter og andre debatterende kulturevents.AD har været tilknyttet Københavns Universitet som ekstern lektor ved Institut for Kunst- og Kulturvidenskab siden 2011.


AD har undervist indenfor museologi-feltet som ekstern lektor ved Københavns Universitet. I forbindelse med undervisningen i faget ’Museer og samlinger: Teori og historie’, har AD styrket sine kompetencer og faglige viden om museumsdrift, kuratering og udvikling af nye samlingsstrategier.


AD har også undervist som ekstern lektor i byrum og byudvikling ved Københavns Universitet (Moderne Kultur) i faget: ’Kunst og kreativitet: Strategier i europæisk byudvikling fra 1850 til i dag’.


Angelika Dahl gæsteforelæser også ved andre institutioner, senest ved Kunstfack, Stockholm , i tilknytning til faget ’Going Public XL- om konst, konsthantverk och design i offentligheten’.